‘Όντας επιρρεπής στην υπερβολή, τον δοκίμασα σε ένα ψάρεμα με κέφαλους στο Αγγελοχώρι και αποδείχθηκε αξιόπιστος. Για να δοκιμάσω την αποτελεσματικότητα της αρματωσιάς, και ενώ τα ψαράκια τρώγανε, άλλαξα σε κλασικό, μονό παράμαλλο και διαπίστωσα ότι τα τσιμπήματα ήταν με διαφορά λιγότερα.
Για τους πιο ορθόδοξους, να σημειώσω ότι και το wishbone δουλεύει καλύτερα από το μονό παράμαλλο και στο εγγλέζικο και στο μπόλο, σύμφωνα πάντα με τις δικές μου εμπειρίες
Τώρα που το διόρθωσες το κατάλαβα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΓιατί 3 αγκίστρια
Ελπίζω να σε κάλυψα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΜπραβο πολυ καλη ιδεα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΕγω οταν παω για καλαμογοπες στα 50 μετρα με εγγλεζικο κανω κατι παρομοιο σε τσαπαρι με πολυ καλα αποτελεσματα.
Kαλαμόγοπες στο εγγλέζικο από τα βαθιά!
ΑπάντησηΔιαγραφήΩραίο ακούγεται φίλε. Σχεδόν ακούω τα φρένα του μουλινέ να σφυρίζουν.
μπραβο οντως πολυ καλη ιδεα
Διαγραφήμηπως αυτο μπορει να χρησιμοποιηθει και σαν αρματωσια συρομενη για καστινγκ ;
επησης αν μπορεις να μου δωσεις την αδεια να δημοσιευσω την φοτο σε αναλογο σαιτ για ψαρεμα ;
με εκτημηση Θεοφανης
Ευχαριστώ.
ΔιαγραφήΣτο casting δεν την έχω δοκιμάσει ακόμη. Αν δεν έχει σκαλώματα και καταφέρεις να κόψεις τα μήκη των παράμαλων έτσι ώστε να μην μπερεύονται στο πέταγμα δοκίμασέ την.
Περιμένω αποτελέσματα !!!
Μπορείς να την δημοσιεύσεις όπου θέλεις αν και το σχέδιο δεν είναι πολύ καλό.
Γεια σας και πολυ ωραιο αρθρο.επειδη ειμαι αρχαριος θα ηθελα να ρωτησω πιο κομπο να χρησιμοποιησω για να δεσω το παραμαλο οπως δειχνεις στις 2 πιο πανω εικονες(η αρματωσια στα δεξια με τα 2 αγκιστρια.ευχαριστω
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλησπέρα κι ευχαριστώ! Όπως δείχνει το πρώτο σχήμα, κόβεις τα στελέχη του παράμαλλου όπου σε βολεύει για να δέσεις δύο ή τρία αγκίστρια.
ΑπάντησηΔιαγραφή